Over De Schrijversblog

Het idee van deze blog is ontstaan omdat ik een soort dagboek wilde bijhouden over mijn schrijven. Niets specifieks over de inhoud, maar meer over het ontstaan van de inhoud. Over mijn inspiratie en/of waar ik deze vandaan zou kunnen halen. Met een notitieblokje (ok, een extra Word document natuurlijk ;)) geopend om nieuwe ideeën te noteren over mijn talloze personages en verhaallijnen. Ondertussen schrijf ik voor mijn blog  over welke schrijvers en verhalen mij inspireren, welke frustraties ik tijdens het schrijven heb en welke lessen ik uiteindelijk leer. De eerste les die ik heb geleerd en lange tijd niet heb toegepast is: Blijf schrijven! Ik merkte dat ik dat al lange tijd niet had gedaan en ik steeds meer in een diep schrijversdal terecht kwam. Daarom ben ik De Schrijversblog gestart. Zo nu en dan zal ik ook wat korte verhalen delen. En misschien zien anderen hier ook wel iets leuks in, kunnen ze er iets mee of hebben ze tips die ze willen delen!

 

One reply

  1. evelien schreef:

    Hai ik ben Evelien en ik ben nu bezig met he tmaken van een site over het schrijversvak deze site is een goed voorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *