NaNoWriMo is coming!

Ik snapte het nooit zo, die hype rond NaNoWriMo. Maar nu ik er een paar keer aan heb meegedaan heeft november mij te pakken. En het laat me niet meer los…

Sinds ik de vorige NaNoWriMo voor mijzelf veel heb bereikt en ik erna eigenlijk alleen maar aan het sukkelen en editen ben geweest heb ik besloten dat ik mijn boek in twee delen ga opsplitsen. Lekker makkelijk zul je denken. Tja, als ik het voor mezelf leuk wil houden door het makkelijk te maken is de keuze snel gemaakt. Tijdens NaNoWriMo 2017 raakte ik zo lekker in een flow, maar in de maanden erna bleef die lekkere flow uit. Misschien dat de omstandigheden daarbij hadden geholpen, maar het mocht eigenlijk geen excuus zijn om niet te schrijven. Dus ik schreef en redigeerde, zinnetje voor zinnetje, beetje bij beetje. Het is nog niet helemaal af, het eerste deel van mijn boek, maar ik begin er te komen.

NaNoWriMo prep!

Dus toen ik de eerste NaNoWriMo pre-prep mail kreeg, raakte mijn hoofd weer vol met ideeën. En dit keer geen onmogelijke nieuwe creaties die op papier moesten en zouden komen. Nee ik had het grootste deel al op papier en vond ergens weggestopt in mijn warrige en overvolle hoofd het perfecte einde voor het eerste deel van het boek en dus een perfect startpunt voor het tweede deel van het boek! *doet een kleine happy-dance*

Nu ga ik eerst een mooi tussen-einde breien voor het eerste deel en daarna weer plotten voor het tweede deel van het boek, zodat ik wanneer NaNoWriMo er weer is ik er weer klaar voor ben!  Denk ik…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *