NaNoWriMo en andere leuke dingen

It has been a while! Maar mijn toetsenbord heeft niet stilgestaan, gelukkig maar! 

Ik ben de afgelopen tijd bezig geweest met schrijven, schrijven, schrijven. Ik heb nog een aantal verhaaltjes voor De Schrijversblog geschreven, maar helaas heb ik die op mijn externe harde schijf opgeslagen en het kabeltje is stuk. Dus dit heb ik even op pauze gezet, want:

Ik ben begin november begonnen met de uitdagende schrijfwedstrijd National Novel Writing Month (NaNoWriMo) waarbij de schrijver in één maand 50.000 woorden moet schrijven om natuurlijk uiteindelijk tot een Novel te komen. Dit komt neer op 1.667 woorden per dag. Het is de eerste keer dat ik meedoe en ik heb me op de dag dat de wedstrijd begon pas ingeschreven. Ik had geen idee waar ik aan begon en ik kom er bij lange na niet aan het aantal woorden per dag, moet ik helaas toegeven. Ik heb mijn persoonlijke doel dan ook verschoven voor mijzelf. Ik moet van mezelf wel mee blijven doen, zodat ik volgend jaar het aantal woorden van dit jaar kan verslaan, maar vooral zodat ik blijf schrijven aan een verhaal. Ik heb gemerkt dat ik door het nu bijna onhaalbare doel van 50.000 woorden te stellen, ik wél elke dag schrijf. Of het nu 50, 500 of 2000 woorden zijn, ik schrijf en ben aan het worstelen met mijn verhaal. Dus voor mij is NaNoWriMo nu al een succes!

Dan het laatste leuke nieuws, waar ik misschien ook wel mee had kunnen/moeten beginnen…
Ik zei dat ik af en toe meedeed aan schrijfwedstrijden en ik hierover zou updaten. Het is zover! Samen met 19 andere schrijvers wordt de verhalenbundel ‘Koffietafel’ gepubliceerd, waar mijn verhaaltje in staat! Ik ben er superblij mee en heb op en neer door de kamer gedanst toen ik het mailtje kreeg!

De bundel ‘Koffietafel’ wordt uitgegeven door Uitgeverij Manalone (voorheen PAMAC) en uiteraard zal ik meer informatie verstrekken wanneer dit beschikbaar is!

En nu: verder DANSEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *